WEBDESIGN BUREAU

Wij maken voor u een indrukwekkend webdesign.

Genereer nieuwe klanten en verhoog uw efficiëntie

Google Ratings ★★★★★

iPhone 11 met Webdesign

Wat wij bieden

Of het nu gaat om een bedrijfswebsite, een webwinkel, een marktplaats of een blog, wij helpen u graag. Heeft u een huisstijl nodig of alleen visitekaartjes? U bent hier aan het juiste adres. Natuurlijk bieden wij ook marketing en SEO, zodat u uw concurrenten altijd een stap voor blijft.

Webdesign

Onderscheid u van uw concurrenten met een exclusief en innovatief ontwerp.

Mobile Responsive

Al onze websites zijn ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten in Responsive Design.

SEO

Door onze SEO zullen potentiële klanten uw site vinden op platforms zoals Google.

Online-Marketing

Wij zetten de juiste marketinginstrumenten kosteneffectief in voor uw project.

Webdesign o twee iMacs

Onze projecten

Wij hebben het eigen innovatieve platform LöwenLeasing.com gebouwd. Het heeft momenteel enkele duizenden bezoekers per dag. Wij zijn bijzonder trots op dit project. Natuurlijk hebben wij ook veel ervaring opgedaan in andere bedrijfstakken, dus kijkt u gerust naar onze referenties.

Webdesign-proces

1. Projectaanvraag

Wij bespreken vrijblijvend het doel, de omvang, de functies, de prijs en de lanceringsdatum van uw nieuwe website.

2. Webdesign en -ontwikkeling

U krijgt een voor zoekmachines geoptimaliseerde, moderne, snelle en gebruiksvriendelijke website.

3. Bedrijfsontwikkeling

Na de oplevering van uw website helpen wij ook graag met de marketing en groei van uw bedrijf.

Perfect op Telefoon

Onze websites zijn uiteraard 100% geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat uw bezoekers de volledige gebruikerservaring hebben, waar ze zich ook bevinden.

Snelle laadtijd

Volgens Google zijn laadtijden een van de belangrijkste waarden van uw site. Wij optimaliseren uw pagina’s zodat uw bezoekers niet hoeven te wachten.

SSL-versleuteld

Uw website wordt gebouwd volgens de laatste standaarden. SSL-codering is een vanzelfsprekendheid.

Gebruiksvriendelijk

Wij richten ons op een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, zodat bijvoorbeeld het menu altijd toegankelijk is of u met één klik naar boven kunt scrollen.

Veranderlijke inhoud

Wanneer wij uw nieuwe website aan u overhandigen, kunt u nog steeds content toevoegen en wijzigen, maar daar helpen wij natuurlijk graag mee.

Uitbreidbaar

Als u later meer functies wenst, kunnen die gemakkelijk worden toegevoegd.

Welke toegevoegde waarde kan een goede website bieden?

Klantenwerving

Uw website genereert voortdurend kwalitatieve, nieuwe klanten voor uw bedrijf.

De merkbekendheid vergroten

Als u een lokaal opererend bedrijf bent, is bekendheid in uw regio erg belangrijk.

Taken overnemen

Uw website kan vele taken voor u uitvoeren, zoals het boeken van afspraken, het aannemen van reserveringen en natuurlijk de verkoop.

Toon de voordelen van uw bedrijf

Uw bedrijf kan iets beter dan een ander, of er is een reden waarom uw klanten liever bij u komen? Toon nieuwe klanten dan deze reden!

Favicon Webdesign 7SQUARE

VRAAG NU UW PROJECT AAN

Wij kijken uit naar uw webdesign project en nemen
zo snel mogelijk contact met u op

Veel Gestelde Vragen

Wij beantwoorden uw vragen

Is een professioneel webdesignbureau de moeite waard?

Elk bedrijf dat succesvol wil zijn in de moderne wereld moet een sterke online aanwezigheid hebben. Om dit te bereiken hebben bedrijven een goed ontworpen website nodig die gemakkelijk te navigeren is en een positieve gebruikerservaring biedt. Hoewel het mogelijk is om zelf een website te ontwerpen, is het vaak de moeite waard om samen te werken met een professioneel webdesignbureau. Bureaus hebben de ervaring en expertise om een website van hoge kwaliteit te maken die uw merkidentiteit nauwkeurig weerspiegelt. Bovendien kunnen zij vaak aanvullende diensten aanbieden, zoals zoekmachineoptimalisatie en integratie van sociale media. Het lijdt geen twijfel dat werken met een agentschap duur kan zijn, maar de voordelen zijn de investering vaak waard.

Waarom is 7SQUARE de juiste partner?

Als toonaangevend webdesignbureau heeft de 7SQUARE zich vaak bewezen in het creëren van websites van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van onze klanten. Wij hebben een team van ervaren ontwerpers die met passie mooie en gebruiksvriendelijke websites maken. Wij hebben ook uitgebreide ervaring op alle gebieden van webontwikkeling, van eCommerce tot content managementsystemen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een uitgebreide service bieden die alle aspecten van hun webdesignbehoeften dekt. Bovendien bieden wij concurrerende prijzen en een persoonlijke service die is afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Als u op zoek bent naar een webdesignbureau dat resultaten kan leveren, dan is 7SQUARE de juiste partner voor u.

Waarom is het de moeite waard om in uw website te investeren?

Uw website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van uw bedrijf hebben. Een goed ontworpen website weerspiegelt het professionalisme van uw bedrijf en biedt bezoekers de informatie die zij nodig hebben om een aankoopbeslissing te nemen. Investeren in een kwaliteitswebdesign kan zich terugbetalen in meer verkoop en klantenbinding. Bovendien zal een goed ontworpen website waarschijnlijk hoger scoren in de resultaten van zoekmachines, zodat potentiële klanten u eerder zullen vinden. Dus als u meer klanten wilt aantrekken en uw bedrijf wilt laten groeien, is investeren in uw website een goed begin.

Hoe krijg ik een websiteofferte?

Wanneer u op zoek bent naar een webdesignbureau om een website voor uw bedrijf te maken, is het belangrijk dat u een offerte krijgt waarin alle diensten die u nodig hebt zijn opgenomen. Bij de Löwen Agentur bieden wij uitgebreide offertes die alles omvatten, van strategie en planning tot ontwerp en ontwikkeling. Wij werken ook samen met u om het juiste hostingplan en de juiste domeinnaam voor uw website te kiezen. Een offerte bij ons aanvragen is eenvoudig - neem vandaag nog contact met ons op en wij bezorgen u graag een gratis en vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Webdesign is een proces dat, afhankelijk van de omvang en de complexiteit van het project, verschillend tijd in beslag kan nemen. Voor een eenvoudige website kan het ontwerpproces slechts enkele weken in beslag nemen. Voor een meer complexe website kan het ontwerpproces echter enkele maanden in beslag nemen. Enkele factoren die de duur van het ontwerpproces kunnen beïnvloeden zijn het aantal pagina's, de hoeveelheid inhoud en de gewenste functies. In het algemeen kunt u voor het ontwerp van een website het beste minstens twee maanden rekenen. Dit geeft de ontwerpers voldoende tijd om een hoogwaardige website te maken die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Hoe kom ik op de eerste plaats in Google?

Webdesign is een belangrijke factor in de ranking van Google. Een goed ontworpen website maakt uw bedrijf geloofwaardiger en betrouwbaarder voor potentiële klanten, wat kan bijdragen tot een betere ranking. Bovendien is een goed ontworpen website voor Google gemakkelijker te crawlen en te indexeren, wat ook uw ranking kan helpen verbeteren. Er zijn een aantal andere factoren die uw ranking op Google kunnen beïnvloeden, maar het webdesign is een van de belangrijkste. Als u uw ranking wilt verbeteren, moet u ervoor zorgen dat uw website zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk is.

7SQUARE ⸻ WEBDESIGN ⸻ SEO ⸻ MARKETING ⸻ GRAFISCH

Een ogenblik alstublieft!

Meld u aan voor een gratis adviesgesprek.

Een ogenblik alstublieft!

Meld u aan voor een gratis adviesgesprek.